Το Glamping Logos Beach Village στην Ρόδο

logos beach village glamping rodos ellada

Μοιραστείτε το άρθρο

Το Logos Beach Village βρίσκεται στη Ρόδο και αποτελεί ένα από το πρώτα Glamping Project στην Ελλάδα. Ένας μοναδικός προορισμός στον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας θαλάσσια extreme sports με άνετες και χαλαρωτικές διακοπές διαμένοντας σε glamping σκηνές. Ο Tobi Gottfried ιδιοκτήτης της σχολής Kite & Windsurf στην παραλία του Θεολόγου από το 2011, αποφάσισε να μετατρέψει σε πραγματικότητα την απόλυτη εμπειρία διακοπών, έτσι το 2018 ξεκίνησε το Logos Beach Village ένα ξεχωριστό glamping project ακριβώς πάνω από την σχολή surf. Πλέον το glamping site του Tobi Gottfried προσελκύει τουρίστες από κάθε γωνία του πλανήτη. Σε περίπτωση που θελήσετε να μείνετε στο Logos Beach Village φροντίστε να κάνετε νωρίς την κράτησή σας σε αυτό το μοναδικό glamping κατάλυμα στην Ελλάδα.
 
Αν διαθέτετε μια σχολή θαλάσσιων σπόρ ή προσφέρετε άλλου είδους δραστηριότητες στη φύση, ο συνδυασμός τους με ένα χώρο διαμονής όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να βιώνουν την συνολική glamping εμπειρία, για μεγαλύτερη άνεση αλλά και αλληλεπίδραση με τα αθλήματα, αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Ο Tobi Gottfried πιστεύει ότι “ Όταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν τις διακοπές τους, πρώτα αναζητούν μέρος διαμονής, έπειτα με ποιον τρόπο θα φτάσουν στον προορισμό και τέλος τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν εκεί για να ξεφύγουν από την ρουτίνα”.
Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το Logos Beach Village ώστε να αποτελεί ένα εναλλακτικό glamping site στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τις glamping σκηνές με την εκμάθηση των θαλάσσιων αθλημάτων πετυχαίνοντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες.
Ο Tobi συμπληρώνει “ Όλοι σχεδόν οι επισκέπτες μας, έρχονται για τα θαλάσσια σπορ, είτε επειδή είναι το χόμπι τους και το αγαπούν, είτε επειδή θα ήθελαν να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτά. Συνηθίζαμε να τους κάνουμε κρατήσεις σε άλλα καταλύματα για να τους διευκολύνουμε, πριν αναβαθμίσουμε την επιχείρηση μας, αλλά τώρα μπορούν να μένουν σε μία δική μας πολυτελή σαφάρι σκηνή και αυτό το κάνει ακόμη καλύτερο”.
 
Ο συνδυασμός των θαλάσσιων σπόρ με τις οικογενειακές διακοπές αποτελεί την χρυσή τομή. Μας προσέλκυαν αρκετοί επισκέπτες λόγω της σχολής θαλάσσιων σπόρ. Οι glamping σκηνές έβαλαν την πινελιά για να δημιουργηθεί ένα κλίμα οικογενειακής ζεστασιάς και ανεμελιάς.”
Μία επιχείρηση glamping μπορεί να συμβάλλει στις υπάρχουσες, τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις και να διευρύνει τις ιδέες όσων έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουρισμό και όχι μόνο.
 
“Η άδεια εγκατάστασης glamping και σαφάρι σκηνών, τα μεταφορικά αλλά και η ολοκλήρωση της διαδικασίας φαινόντουσαν σαν πρόκληση στην αρχή. Κάτι τέτοιο ήταν λογικό” λέει ο Tobi, “ Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να ολοκληρώσουμε ένα project σαν αυτό, μόνο που δεν σταματάει όλη η διαδικασία αν βγάλεις άδεια και παραγγείλεις τις σκηνές safari. Το εσωτερικό των σκηνών άλλα και κάθε λεπτομέρεια θα πρέπει να είναι υπολισμένα πριν την έναρξη της επιχείρησης.” Ενώ συμπληρώνει, “ Μετά την πρώτη παραγγελία μας και το στήσιμο των πρώτων glamping σκηνών, μάθαμε να υπολογίζουμε τα μεταφορικά το σχεδιασμό του εξωτερικού και την διαδικασία κατασκευή τους, για τις επόμενες glamping επενδύσεις μας.”
 
Η πρωτοτυπία είναι το βασικό στοιχείο του Logos Beach Village. Ο Tobi είχε στόχο την δημιουργία επιχείρησης glamping. “ Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, αλλά θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Ουσιαστικά είμαστε το πρώτο επίσημο glamping στο νησί και από τις λίγες επιχειρήσεις με σκηνές glamping στην Ελλάδα”.
Ο Tobi αναλύει ότι “ Το glamping γίνεται όλο και πιο δημοφιλές επειδή άνθρωποι θέλουν να βιώσουν έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών, διαφορετικά φαγητά και γενικά να ξεφύγουν από την ρουτίνα και τα συνηθισμένα”. Για όλα αυτά η απάντηση είναι το glamping, διότι συνδυάζει την φύση με την πολυτέλεια και την άνεση. Κάθε χρόνο ανανεωνόμαστε με βάση τις επιθυμίες των πελατών μας, αλλά και την διαίσθηση μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας ιεραρχούν την ιδιωτικότητα και την αισθητική των καταλυμάτων, κάτι που ταιριάζει στην διαρρύθμιση των safari σκηνών καθώς βρίσκονται η μία μακρια από την άλλη, κάτι τέτοιο μας διαφοροποιεί από ένα ξενοδοχείο που κάθε δωμάτιο συνδέεται με κάποιο άλλο. Δίνουμε βάση στην ιδιωτικότητα και στη σωστή διαρρύθμιση επειδή πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον”.
 
Αφού ο Tobi αποφάσισε να αγοράσει σκηνές glamping και να ξεκινήσει μια επιχείρηση glamping, έπρεπε να προμηθευτεί τις σαφάρι σκηνές. “Επισκέφθηκα δύο εταιρείες, αλλά τελικά επέλεξα τη YALA λόγω του όμορφου εκθεσιακού χώρου και της ευχάριστης επικοινωνίας με τον διευθυντή πωλήσεων. Με κέρδισε πραγματικά και συνεχιζει να το κάνει από το πρώτο μας έργο που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας μέχρι και σήμερα, έχουμε πολύ καλή επαφή
 
Ένα άλλο πλεονέκτημα της συνεργασίας με το YALA είναι η προσαρμοστικότητα των σχεδίων. «Εκείνη την εποχή, θέλαμε να προσαρμόσουμε τα σχέδια για να κάνουμε τις 13 πιο ονειρεμένες μας σκηνές glamping ακόμα πιο πολυτελείς.» Το Logos Beach Village διερεύνησε τις ευέλικτες δυνατότητες των σαφάρι σκηνών της YALA στην κατασκευή τους. Όλες οι σκηνές glamping μας έχουν διαφορετικές επιλογές διάταξης και οι Eclipse, Aurora και Supernova προσφέρουν ένα σύστημα που σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά υλικά και στυλ σχεδιασμού για να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε.
 
“Τελικά, ήταν μια μεγάλη επένδυση, αλλά επειδή επιλέξαμε να διαμορφώσουμε το χώρο και να εστιάσουμε στην ιδιωτικότητα, οι επισκέπτες μας είναι επίσης πρόθυμοι να μας επισκεφτούν με το ανάλογο κόστος. Όπως θα ανοίγατε μία οποιαδήποτε επιχείρηση, έτσι και αυτή η επένδυση χρειάζεται ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο.” Ο συνδυασμός της σχολής θαλάσσιων σπόρ και μιας επιχείρησης glamping αποδείχτηκε μια καλή επένδυση. “Λειτουργεί, γιατί στους ανθρώπους που αρέσουν τα θαλάσσια σπορ αρέσει επίσης αυτό το στυλ διακοπών”. Για να προσφέρει στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, το Logos Beach Village περιλαμβάνει πάντα πρωινό για τους επισκέπτες. Το Glamping αποδείχτηκε επιτυχημένο για το Logos Beach Village και ήδη πειραματίζονται για νέες αγορές σκηνών. “Τα πάμε περίφημα, στο μέλλον θα ήθελα να επεκτείνω και άλλο το χώρο με παραπάνω ώστε να εγκαταστήσω και άλλες σκηνες glamping ”.
 
Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με glamping σκηνές; Επικοινωνήστε εδώ με την έμπειρη ομάδα πωλήσεών μας για να διερευνήσετε τις δυνατότητες για την επιχείρησή σας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα γύρω από το glamping στην Ελλάδα.

Περισσότερα άρθρα

glamping troxoviles troxospita ti na dialeksw

Glamping σκηνές ή μεταλλικές κατασκευές όπως τροχόσπιτα;

Σκέφτεστε να επεκτείνετε την τουριστική σας επιχείρηση ή να ξεκινήσετε μία νέα; Έχετε ακούσει για το Glamping αλλά δεν ξέρετε ακριβώς τι είναι και αν πρέπει να το δοκιμάσετε με glamping σκηνές ή τροχοβίλες;

Διαβάστε περισσότερα

Do you need a Greek Glamping Expert ?

Get in touch with us!