Γιατί το Glamping είναι ιδανικό και για τα ξενοδοχεία;

glamping hotels new guests ideal blog post

Μοιραστείτε το άρθρο

Το glamping παγκοσμίως έχει αποκτήσει μία νέα δυναμική και ειδικότερα μετά την πανδημία που προκάλεσε αυξημένη ζήτηση για επιλογές διακοπών μακριά από το πλήθος, πιο απομονωμένες και μέσα στη φύση. Οι glamping κατοικίες όμως δεν προορίζονται μόνο για τα κάμπινγκ. Οι αγροτουριστικές μονάδες και τα τα ξενοδοχεία αναγνωρίζουν επίσης την ευελιξία του και κατανοούν ότι με την προσθήκη πολυτελών σκηνών glamping μπορούν να ενισχύσουν την επιχείρησή τους. Αν ψάχνετε νέους τρόπους για να προσεγγίσετε νέους επισκέπτες, δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει το glamping.
Ξενοδοχεία και Glamping – Ο τέλειος συνδυασμός
Τα ξενοδοχεία προσθέτουν ολοένα και περισσότερο πολυτελείς σκηνές στα καταλύματα που προσφέρουν σε όλη την Ευρώπη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια νύχτα σε μια πολυτελή σκηνή σαφάρι με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν όλες τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων και των σπα. Τα ξενοδοχεία με καταλύματα glamping είναι μια δημοφιλής επιλογή για γάμους, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να επιλέξουν ένα κανονικό δωμάτιο ξενοδοχείου ή μια νύχτα κάτω από τα αστέρια. Αυτό σημαίνει ότι τα ξενοδοχεία μπορούν να απευθύνονται σε μεγαλύτερα γκρουπ και να παρέχουν στους επισκέπτες τους ευρύτερες επιλογές διαμονής. Είναι ιδανικό για ζευγάρια και για οικογένειες και συχνά ακούμε τη φράση “Έτσι μάλιστα, κάνω κάμπινγκ”.
Μετατρέποντας την εμπειρία των επισκεπτών από το ξενοδοχείο σας σε μία μοναδική εμπειρία

Το Glamping δεν αφορά μόνο το κάμπινγκ πολυτελείας, αλλά και την παροχή μιας διαφορετικής εμπειρίας για τους επισκέπτες σας. Ίσως μπορούν ήδη να παντρευτούν στο ξενοδοχείο σας – αλλά πόσο πιο ξεχωριστό θα ήταν αν αυτοί, και οι καλεσμένοι τους, μπορούσαν να περάσουν τη νύχτα του γάμου σε πολυτελείς σκηνές glamping και να απολαύσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα; Προσθέτοντας σκηνές glamping, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μπορείτε να επεκτείνετε το πελατολόγιό σας, να προσθέσετε περισσότερα καταλύματα από αυτά που ήδη διαθέτετε και να απευθυνθείτε σε ένα ευρύτερο φάσμα δυνητικών πελατών, που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολλές φορές και περισσότερα χρήματα από ότι για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, έτσι ώστε να απολαύσουν αυτή την μοναδική, διαφορετική εμπειρία.

Θα θέλατε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σκηνές σαφάρι και τις glamping κατοικίες μας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα γύρω από το glamping στην Ελλάδα.

Περισσότερα άρθρα

glamping troxoviles troxospita ti na dialeksw

Glamping σκηνές ή μεταλλικές κατασκευές όπως τροχόσπιτα;

Σκέφτεστε να επεκτείνετε την τουριστική σας επιχείρηση ή να ξεκινήσετε μία νέα; Έχετε ακούσει για το Glamping αλλά δεν ξέρετε ακριβώς τι είναι και αν πρέπει να το δοκιμάσετε με glamping σκηνές ή τροχοβίλες;

Διαβάστε περισσότερα

Do you need a Greek Glamping Expert ?

Get in touch with us!